Text per cercar

Junts, arribem més enllà
  • Inici
  • Política de galetes

Política de galetes

Ascensors Girona S.A.U., Orona Asgi utilitza una tecnologia anomenada “galetes” en el present lloc web. Mitjançant aquesta Política de galetes es pretén informar l'usuari, de manera clara i precisa, sobre les galetes que s'utilitzen al nostre lloc web (la “Política de Galetes”).

Què és una GALETA?

Una galeta és un fitxer que s'envia al seu ordinador quan vostè accedeix a determinats llocs web. Les galetes permeten que un lloc web, entre altres coses, emmagatzemi i recuperi informació relativa als hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de com les utilitzi vostè en aquest equip, poden servir per a reconèixer a l'usuari.

Permeten millorar la qualitat i la seguretat d'un lloc web. Tenen data de caducitat, ja sigui el temps que duri la sessió o una data futura específica, a partir de la qual deixen de ser operatives.

Utilitat de les galetes al lloc web d’Orona Asgi

Orona utilitza galetes per facilitar la navegació pel seu lloc web, per motius de seguretat i per oferir als usuaris serveis més eficaços i personalitzats. El seu nom i cognoms i l'adreça postal des de la qual vostè es connecta no són subministrats a Orona. La informació obtinguda està relacionada amb el nombre de pàgines visitades, l'idioma, la xarxa social en la qual es publiquen les nostres notícies, la ciutat a la qual està assignada l'adreça IP de connexió, el nombre de nous usuaris, la freqüència de les visites, la durada de la visita, el navegador i l'operador o el tipus de terminal des del qual s'efectua la visita.

Aquesta informació ens serveix per a millorar les nostres pàgines web, detectar noves necessitats i avaluar les millores que hem d'introduir per a millorar el servei per als usuaris que ens visiten, adaptant les pàgines web als navegadors o dispositius més utilitzats.

Tipus de galetes emprades per Orona Asgi

Les galetes emprades en els llocs web d’Orona Asgi són de dues classes:

  1. 1. Galetes de sessió: són galetes temporals que no s'emmagatzemen en el terminal de l'usuari, sinó que desapareixen en acabar la sessió. La informació obtinguda a partir d'aquestes galetes serveix per analitzar els patrons de trànsit pel lloc web i per subministrar-li els serveis que oferim a través d'aquest.
  2. 2. Galetes permanents: són galetes que s'emmagatzemen en el terminal de l'usuari i que permeten recuperar informació relativa a la navegació, amb la finalitat d’utilitzar-la en la propera visita. Tenen data de caducitat, però aquesta s'estén més enllà de la fi de la sessió. Aquestes galetes ens permeten personalitzar les seves visites gràcies a les seves preferències (per exemple, país i idioma).

Més concretament, Orona utilitza en els seus llocs web les següents galetes de sessió i galetes permanents amb les finalitats que s'indiquen a continuació:

Galetes d'Orona Asgi

Algunes són estrictament necessàries, especialment les que serveixen per a facilitar la navegació o per a reconèixer les preferències de l'usuari durant la seva visita al lloc web, mentre que altres són galetes analítiques emprades per a recopilar dades estadístiques relatives a l'activitat.

Nom de la galeta Data de caducitat Objectiu
PHPSESSID Sessió Aquesta galeta és un identificador de sessió subministrat pel PHP per diferenciar les sessions dels diferents usuaris

Galetes de tercers

Les galetes de tercers, especialment les utilitzades per a la identificació o les utilitzades pels proveïdors externs de contingut com el motor de cerca de Google.

Nom de la galeta Data de caducitat Objectiu
_ga Completar Galetes utilitzades per Google Analytics per al control estadístic d'accessos.

ORONA utilitza els serveis d'un tercer, en particular, la tecnologia de galeta, per a realitzar anàlisis d'audiència.

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb oficina principal en el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). La informació que genera la galeta sobre l'ús del lloc web (incloent-hi la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació en el nostre nom amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del lloc web, recopilant informes de l'activitat del lloc i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del lloc web i l'ús d'Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.

Pot obtenir informació més detallada sobre com Orona recorre als serveis d'un tercer per recopilar i utilitzar la informació al seu lloc web a l'adreça https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=es.

El Responsable no respon del contingut o veracitat de les condicions i polítiques de Google a les quals es fa referència en la present Política de Galetes.

Bloqueig o eliminació de galetes

Per autoritzar, identificar, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu ordinador, cal accedir a la configuració d'opcions del navegador instal·lat en el seu dispositiu.

Per obtenir informació sobre com fer-ho en els següents navegadors, pot accedir als següents enllaços:

Tingui en compte que, encara que configuri el seu navegador per rebutjar totes les galetes, o expressament les galetes dels llocs web d’Orona, això no impedirà que vostè pugui navegar pel lloc web. L'únic inconvenient serà que no podrà gaudir de les funcionalitats d’aquest que requereixin la instal·lació d'alguna de les galetes, en concret, les funcionalitats que s’indiquen en les galetes de sessió.

En qualsevol cas, l'usuari podrà eliminar en qualsevol moment les galetes d’Orona instal·lades en el seu dispositiu seguint el procediment establert a la secció d'ajuda del seu navegador.

Base jurídica

En prémer la casella “acceptar” disponible al bàner d'inici, estarà consentint l'ús de les galetes abans esmentades, durant els terminis assenyalats i en les condicions que figuren en la present Política de Galetes.

Comunicacions i transferències internacionals

Les dades no seran comunicades a tercers per part del responsable, ni es realitzaran transferències internacionals, a excepció del que s’assenyala anteriorment en relació amb la galeta de Google Analytics.

Informació addicional

Pot consultar informació addicional sobre la política de tractaments de dades personals d'Orona Asgi en la nostra Política de Privacitat.

Així mateix, per obtenir més informació sobre nosaltres, pot consultar el nostre Avís legal o enviar un correu electrònic a l'adreça: gdpr@orona-group.com.

© Orona. Tots els drets reservats